Προσωπική/Συμβουλευτικη Καθοδήγηση (Life Coaching) - Λευτέρης Μόρρου | Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής στη Θεσσαλονίκη
Υπηρεσίες ατομικής ψυχοθεραπείας και θεραπείας ζεύγους στη Θεσσαλονίκη, συμβουλευτική γάμου, διαχείριση θλίψης και κατάθλιψης, διαχείριση άγχους.
ψυχολόγος Θεσσαλονίκη, ψυχολογος, ψυχοθεραπευτής, ψυχολογος θεσσαλονικη, ψυχοθεραπεία ζεύγους, διαχείριση άγχους, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη,
15531
post-template-default,single,single-post,postid-15531,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Προσωπική/Συμβουλευτικη Καθοδήγηση (Life Coaching)

Προσωπική/Συμβουλευτικη Καθοδήγηση (Life Coaching)

Τι είναι?

Η προσωπική/συμβουλευτική καθοδήγηση είναι μία μέθοδος, η οποία μας βοηθάει να “ξεμπλοκάρουμε” από καταστάσεις που μας ταλαιπωρούν, να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλουμε, να ανακαλύψουμε ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές που έχουμε και τέλος να πετύχουμε στους στόχους μας.
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του είναι ότι μπορεί να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα αποτελεσματικά και να βρούμε λύσεις στα προβλήματά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η προσωπική/συμβουλευτική καθοδήγηση θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε κυρίως στο σήμερα και στο αύριο, κάνοντας αλλαγές στη ζωή μας σύμφωνα με αυτά που πραγματικά θέλουμε.

Σε ποιους απευθύνεται και πώς μπορεί να μας βοηθήσει?

Απευθύνεται σε όλους εμάς που αντιμετωπίζουμε προβλήματα, είμαστε μπερδεμένοι και αγχωμένοι, δεν είμαστε σίγουροι για το ποια πρέπει να είναι τα επόμενα μας βήματα, καθώς και σε όλους εμάς που επιθυμούμε να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Η συμβουλευτική καθοδήγηση θα μας βοηθήσει:
•    Να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλουμε και πως μπορούμε να το πετύχουμε
•    Να βρούμε τρόπους αντιμετώπισης των καταστάσεων διαφορετικούς από αυτούς που είχαμε μέχρι τώρα σκεφτεί
•    Να βάλουμε προτεραιότητες στη ζωή μας με σκοπό να επικεντρωθούμε σε αυτές που έχουν πραγματική σημασία για εμάς
•    Να θέσουμε στόχους και να κάνουμε μία καινούρια αρχή
•    Να νιώσουμε πιο σίγουροι, πιο αισιόδοξοι και πιο αποφασιστικοί για τις επιλογές μας

Πώς γίνεται?

Γίνεται στα πλαίσια μίας συζήτησης με στόχο την ενθάρρυνση, την υποστήριξη και τη δημιουργία!

Πόσος χρόνος απαιτείται?

Κάθε συνάντηση διαρκεί 1 με 1,5 ώρα και συνήθως δεν απαιτούνται περισσότερες από 4 συναντήσεις για να είμαστε σε θέση να προχωρήσουμε θέτοντας καινούριους στόχους. Μετά από την πρώτη κιόλας συνάντηση θα έχουμε αρχίσει να νιώθουμε πιο σίγουροι και πιο δυνατοί για τα επόμενα μας βήματα.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.