Βιογραφικό Ψυχολόγος - Λευτέρης Μόρρου | Θεσσαλονίκη
Υπηρεσίες ατομικής ψυχοθεραπείας και θεραπείας ζεύγους στη Θεσσαλονίκη, συμβουλευτική γάμου, διαχείριση θλίψης και κατάθλιψης, διαχείριση άγχους.
ψυχολόγος Θεσσαλονίκη, ψυχολογος, ψυχοθεραπευτής, ψυχολογος θεσσαλονικη, ψυχοθεραπεία ζεύγους, διαχείριση άγχους, κρίσεις πανικού, κατάθλιψη,
15476
page-template-default,page,page-id-15476,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Βιογραφικό

Σπουδές και ειδίκευση

Ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές στην Ψυχολογία (BA Hons) στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης το 1999 όπου και προχώρησα και στο πρώτο μου μεταπτυχιακό στη ψυχολογία – Master in Psychology (MPhil) το οποίο ολοκλήρωσα με βαθμό άριστα δυο χρόνια αργότερα. Ειδικεύτηκα στην Ψυχοθεραπεία (ατομική και ομάδας) στο Γνωστικό Συμπεριφορικο μοντέλο Ψυχοθεραπείας. Η ειδίκευση μου ολοκληρώθηκε σε διάστημα δυο χρόνων από δυο διαφορετικά πανεπιστήμια: το πανεπιστήμιο του Derby στη Κεντρική Αγγλία και το πανεπιστήμιο του Dundee στη Σκωτία από το τμήμα της Ψυχιατρικής. Η πιστοποίηση του αναγνωρισμένου Γνωστικού Συμπεριφορικου  ψυχοθεραπευτή  από το Βρετανικό σύλλογο Γνωστικών Συμπεριφορικων Ψυχοθεραπευτών ολοκληρώθηκε μετά από δυο χρόνια αυστηρής εποπτείας. Είμαι επίσης αναγνωρισμένος επόπτης παρέχοντας επίβλεψη σε νέους ψυχοθεραπευτές.

Διδακτικό έργο

Από το 2002 έως το 2008, παράλληλα με τη κλινική μου εργασία στο νοσοκομείο Priory (http://www.priorygroup.com), δίδασκα στο πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian, Γλασκώβη σε φοιτητές καθώς και επαγγελματίες ψυχικής υγείας στα πλαίσια της ειδίκευσής τους στη Γνωστική Συμπεριφορικη ψυχοθεραπεία. Έχω επίσης πραγματοποιήσει σειρά σεμιναρίων που απευθύνονται σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας και στο ευρύ κοινό.

Συγγραφικό έργο

Έχω γράψει συγγράμματα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ως εγχειρίδια θεραπείας καθώς και κλινικούς οδηγούς για νέους ψυχοθεραπευτές. Άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί τόσο αγγλόφωνα περιοδικά και εφημερίδες όσο και σε ελληνικά.

Επιστημονικοί Σύλλογοι και Εταιρείες

Είμαι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων καθώς επίσης και του Βρετανικού Συλλόγου Γνωστικών Συμπεριφορικών Ψυχοθεραπευτών. Κατέχω άδεια ασκήσεως ψυχολόγου. Οι ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες πραγματοποιούνται στο ιδιωτικό μου γραφείο στην οδό Σκιάθου 2 (Βασ.Όλγας 219) στην Θεσσαλονίκη.